Camping KotkanPesäAktiviteettejä

Kalastus

Onkiminen

Tarvittavat kalastusluvat:


Onkimiseen ei yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Onkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.


Pilkkiminen

Tarvittavat kalastusluvat:


Pilkkimiseen ei yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Pilkkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Muu kalastus

Tarvittavat kalastusluvat:

ikä 18 - 64 vuotta
Muuhun kalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Valtion kalastonhoitomaksu tarvitsee myöskin olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä kalastuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta
Muuhun kalastukseen yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä kalastuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.
Melonta

Kankarisvesi tarjoaa melojalle ja järvellä liikkujalle runsaasti luonnonkaunista nähtävää sen 10 km pitkällä melontareitillä.
Golf

Golfin harrastajille löytyy tasokas kenttä Himokselta, jonne on KotkanPesältä matkaa noin 20 km.
Lisätietoa
täältä
Ympäristö

Muutama tutustumisen arvoinen kohde lähiympäristössä.

Teollisuusympäristö
Jämsänkosken teollisuusyhdyskunnalla on monipuolinen ja pitkä historia vesivoiman hyödyntämisessä Jämsänjoen yläjuoksulla olevan kapean koskipaikan tuntumassa.

Alisen kosken partaalla ja Isännöitsijän sillan risteyskohdassa ovat muistomerkkiluontoisina säilytetyt selluloosateollisuuden rakennusten jäännökset.

Lisätietoa Jämsänkoskelta löydät
täältä

Geokätköily

KotkanPesän lähialueella on jonkin verran kätköjä. Geokätköilyn aloittaminen on helppoa ja pääset alkuun ilman varustehankintoja, jos älypuhelimessasi on GPS-paikannus. Jo pelkän kartankin avulla löytää helpoimmat kätköt ja normaalit ulkoiluvaatteet sopivat hyvin geokätköilyyn.
Geokätköjen etsiminen ei ole vaikeaa, mutta ennen ensimmäistä kätköretkeä kannattaa käyttää hetki perusteiden opetteluun.


Lisätietoa geokätköilyyn löytyy
täältä sekä sen aloittamiseen täältä


Camping KotkanPesä, Koskenpääntie 383, 42300 Jämsänkoski
GPS: N 61.9568° E 25.15248°
Isäntäpuhelin: +358 (0) 440 224222
Email: autocaravan.fi@gmail.com© Camping KotkanPesa 2019-2022